(snel)dichter * docent * inspirator: woordkunst -- wrap-ups -- workshops

Schrijver in opdracht: Adam & Siam

Voor Adam & Siam, dé nieuwe hotspot in het centrum van Amsterdam, schreef ik de welkomstekst in het Nederlands en Engels.

Op www.adamensiam.nl kunt u de tekst bekijken.
Hieronder staat de tekst in twee talen als voorbeeld uitgeschreven.

Dus bent u op zoek naar rake zinnen voor uw onderneming/schildersbedrijf/restaurant/winkel, maar kan u de woorden niet vinden?
Of heeft u wel enkele woorden in uw hoofd, maar lukt het u niet ze in heldere taal om te zetten?
De Man met de Pen kan u helpen. Uiteraard wordt de kleur van de taal en de woordkeus naar uw wens en doelgroep aangepast.


nl

Welkom bij Adam & Siam

Asian Bistro Culture in het hart van de hoofdstad. Een plek vol verrassing en beleving. Een rijk gevulde tafel met een ontdekkingstocht aan smaken; origineel en puur. Maar bovenal buitengewone service met een warm welkom en een bron van ontmoeting:

West meets East
culture meets kitchen
Amsterdam omarmt Azië

In ons historische pand, met ingangen aan het Rokin en Nes – reeds generaties lang een smeltkroes van de Oosterse keuken en Amsterdamse branie – kunt u genieten van een heerlijke kip cashew of een Hollandse ribeye. Daarnaast zijn er wisselende kunstexposities tentoongesteld. Neus gerust even rond en bewonder alle werken. Wandelt u vandaag onverwacht met een pas aangekocht kunstobject onder de arm naar buiten?

Dus neem de tijd, ontspan en ontdek wat ons menu en ons fraaie onderkomen aan verrassingen voor u verbergen.


eng

Welcome to Adam & Siam

Asian Bistro Culture in the heart of the capital. A place full of surprises and ambiance. A table filled with rich flavours: pure and original. But first and foremost extraordinary service with a warm welcome and a source of meeting one another:

West meets East
culture meets kitchen
Amsterdam embraces Asia

In our historical building, with entrances at Rokin and Nes – for many generations already a melting pot of the eastern kitchen and guts from Amsterdam – you can enjoy a devine chicken cashew of a Dutch ribeye. Besides there are changing art exhibitions displayed. Stroll around and marvel at all the works. Will you unexpectedly walk out today with a newly purchased piece of art under your arm?

So take your time, relax and discover what our menu and our beautiful location have to offer you.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024

Thema door Anders Norén