Sneldichter bij Rijndam Revalidatie

Bij Rijndam Revalidatie hebben ze gastvrijheid, persoonlijk contact en gulheid hoog in het vaandel staan. Daarom werd tijdens de Sinterklaasdagen de Man met de Pen ingevlogen als sneldichter. Ik verzorgde gepersonaliseerde poëzie voor patiënten en personeel. Deze gedichten gaf ik aan de gelukkigen of ik las ze voor. Daarnaast kregen ze natuurlijk een heerlijke chocoladeletter om te delen met vrienden en familie.

Na een kort gesprek met de patiënt of de medewerker trok ik me even terug om te werken aan een snelvers. De reacties waren erg blij verrast en soms zelfs emotioneel. Ik hoop volgend jaar weer met Rijndam samen te werken als sneldichter.

Ook op zoek naar een sneldichter voor een feest, jubileum of evenement?

Neem dan gerust contact met me op via mail@demanmetdepen.nl

Ik hoor graag van u!

————————————————————-————————————

 

 

 

 

Een gedachte over “Sneldichter bij Rijndam Revalidatie”

 1. beste Jelle-man-met-de pen,

  Via schoonmoeder Marian ontving ik de websitelink.
  Samen met Marian zit ik in het Cultuurplatform van de gemeente Tubbergen.
  We zijn druk doende om een structuur te ontwikkelen waarbij we burgerinitiatieven op het gebied van kunst, cultuur en theater kunnen verbinden.

  Zo hoorde ik van Marian dat je vanuit Amerika een bepaalde stof(?) hebt laten overkomen waarop teksten alleen te lezen zijn als die stof/dat materiaal nat wordt.
  Samen met een kunstenares ga ik met basisschoolkinderen een ‘glinstertocht’ ontwerpen en gelijk zag ik mogelijkheden.

  Is het mogelijk dat je me info stuurt over het materiaal, de kosten en waar we het kunnen bestellen?

  Met belangstelling zie ik je mail tegemoet,

  Heel veel succes met je mooie werk. Kinderen werken graag met taal, dus het zal vast iedere keer weer genieten zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *