(snel)dichter * docent * inspirator: woordkunst -- wrap-ups -- workshops

Sneldichter bij Rijndam Revalidatie

Bij Rijndam Revalidatie hebben ze gastvrijheid, persoonlijk contact en gulheid hoog in het vaandel staan. Daarom werd tijdens de Sinterklaasdagen de Man met de Pen ingevlogen als sneldichter. Ik verzorgde gepersonaliseerde poëzie voor patiënten en personeel. Deze gedichten gaf ik aan de gelukkigen of ik las ze voor. Daarnaast kregen ze natuurlijk een heerlijke chocoladeletter om te delen met vrienden en familie.

Na een kort gesprek met de patiënt of de medewerker trok ik me even terug om te werken aan een snelvers. De reacties waren erg blij verrast en soms zelfs emotioneel. Ik hoop volgend jaar weer met Rijndam samen te werken als sneldichter.

Ook op zoek naar een sneldichter voor een feest, jubileum of evenement?

Neem dan gerust contact met me op via mail@demanmetdepen.nl

Ik hoor graag van u!

————————————————————-————————————

 

 

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024

Thema door Anders Norén